Marius Nicoară, senator PNL Cluj: „O frază memorabilă a guvernatorului BNR”

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Senatorul clujean al PNL, Marius Nicoară, a remis presei un comunicat prin care a lăudat o declarație publică a guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

Redăm comunicatul senatorului:

Afirmațiile guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, făcute după întrevederea cu domnul Liviu Dragnea și doamna premier Viorica Dăncilă ar trebui să intre în capul politicienilor din arcul de guvernare. O maximă care este mai importantă decât toate comunicatele și manipularile media transmise opiniei publice de către actuala coaliție.

Această afirmație poate fi elementul esențial privind rezultatul politicilor publice actuale din ultimii doi ani:

Conform presei de specialitate, Banca Naţională a României (BNR) a suprins, luni, 7.05.2018, o parte din piaţă cu decizia de a creşte rata dobânzii de politică monetară până la 2,5% (de la 2,25%). Majorarea dobânzii a survenit în pofida auspiciilor care păreau potrivnice acestei eventualităţi, în urma întâlnirii de săptămâna trecută dintre guvernatorul BNR Mugur Isărescu şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Atenționarea venită din partea guvernatorului BNR ar trebui să vă trezeasca, stimați colegi aflați la guvernare.

Mecanismele economice sunt cele care creează oxigenul pentru supraviețuirea societății, iar intervenția politicului trebuie să țină cont de aceste realități. Doamnelor și domnilor de la PSD, anii’90 – 2000 nu se vor mai întoarce. Lumea s-a schimbat, țineți cont de acest aspect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *