Tăriceanu, primit cu proteste la Cluj: „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost întâmpinat la sediul partidului din Cluj-Napoca, de pe strada Arinilor, de un grup de câteva persoane care au scandat „Nu vrem să fim conduşi de hoţi” sau „Susţinătorii hoţilor nu au ce căuta la Cluj”.

Marţi, Călin Popescu Tăriceanu a fost întâmpinat la sediul ALDE Cluj de câţiva protestatari care i-au cerut să semneze pentru iniţiativa „Fără penali în funcţii publice” şi care au scandat „Hoţii”, „Demisia”, „Justitie, justitie” şi „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”.

Pe afişele protestatarilor erau mesaje precum „ALDE a mai câştigat un penal” (cu referire la Marius Nicoară – n.r.), „Suntem cu ochii pe voi” sau „Legi pentru cetăţeni, nu pentru politicieni”.

De asemenea, o tânără a spus la megafon că „susţinătorii hoţilor nu au ce căuta la Cluj”.

Tăriceanu a trecut pe lângă cele câteva persoane fără să le vorbească.

Senatorul de Cluj, Marius Petre Nicoară, a anunţat luni că trece de la PNL la ALDE, acuzând actuala conducere a liberalilor că a luat măsuri prin care a arătat că PNL nu mai este exponentul luptei pentru o justiţie fără interferenţe exterioare. El contestă măsurile luate de actuala conducere a PNL şi susţine că liberalismul în forma construită şi promovată în acea perioadă nu se mai regăseşte în actuala formă a Partidului Naţional Liberal. Printre situaţiile care l-au determinat să constate că PNL nu mai este construcţia pornită acum 28 de ani, Nicoară a enumerat faptul că PNL se opune noului Cod Administrativ, că nu este sprijinit aeroportul şi parcurile industriale şi că PNL nu mai este un simbol al democraţiei.

Foto: Andrea Alexandru / Mediafax Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *