Deputați clujeni ai PSD au fost aşteptaţi de protestatari pe aeroportul clujean, dar au fugit de ei ca laşii!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Trei deputați clujeni au fost așteptați joi seara, la aeroport, de un grup de şapte protestatari pentru a fi luaţi la întrebări, dar au evitat contactul cu ei şi s-au ascuns.

Incidentul a fost relatat de deputatul USR Emanuel Ungureanu, care a postat pe Facebook un mesaj, joi seara, în care relatează această scenă.

Ungureanu a revenit la Cluj cu același avion cu care se întorceau deputații PSD Horia Nasra și Cristina Burciu, respectiv deputata ALDE Steluța Cătăniciu. Cei trei au fost așteptați de șapte protestatari.

„Lașii! Deputații Steluța Cătăniciu de la ALDE, Horia Nasra și Cristina Burciu de la PSD, toți aleși în Parlamentul României în Cluj au fugit astăzi de 7 cetățeni din acest oraș care își doreau un dialog cu aceștia.
Este posibil ca acești deputați să se simtă vinovați că au măcelarit Codul Penal din spirit de solidaritate cu șeful lor infractor, Liviu Dragnea. Oricum, imaginea cu cei trei înghesuiți lângă un WC în aeroport și cerșind de la angajații terminalului să-i ascundă pe la Protocol este una pe care eu nu o voi uita repede. În campanie nu mai știau cum să se pupe mai tare cu alegătorii și acum fug ca potârnichile de ei. Rușine!”
, a scris Ungureanu pe Facebook.

Trebuie subliniat că Clujul este reprezentat la vârf în „comisia Iordache”. Deputata ALDE Steluța Cătăniciu este chiar vicepreședinte și pune umărul cu zel la măcelărirea legilor justiției. Cătăniciu are decizie definitivă de incompatibilitate, dată de instanță, și nu mai avea ce să caute în Parlament, dar s-a ținut vârtos de scaun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *