Zilele lui Liviu Dragnea în politică sunt pe sfârșite!

Editoriale Slider

Marele absent al serii de 10 ianuarie 2019 de la Ateneu, o zi importantă pentru istoria României, în care am preluat oficial președinția Consiliului European pentru următoarele șase luni, a fost tocmai liderul politic Liviu Dragnea, premierul din umbră al țării și omul pe care mulți naivi îl văd candidat la președinție. Al treilea om în stat a preferat un concediu cu puștoaica sa decât să ia parte la evenimentul anului 2019 în România. Atât îi pasă lui de țara lui și de alegători, atât prețuiește el valorile europene, atât crede el în Uniunea Europeană. Despre asta-i vorba.

Vorbim totuși de președintele Camerei Deputaților, președintele celui mai mare partid din România și co-fondator al coaliției de guvernare. Dacă era un lider adevărat, curajos și îi păsa cu adevărat de această țară, își anula o zi din concediu și era prezent în sală, cu fruntea sus, indiferent de consecințe. Dar el nu a fost niciodată un lider european în adevăratul sens al cuvântului, ci unul prefăcut și laș, care și-a croit drumul politic din cel mai sărac județ până la cârma țării prin minciună, manipulare, teroare, control, furt și regim dictatorial, tratându-și subalternii ca pe niște slugi. Să îl lași pe un nimeni-n drum ca Florin Iordache să te reprezinte și să țină în discurs în fața liderilor europeni, prin asta nu ai făcut decât să dai un semnal prost de neîncredere electoratului pe care îl reprezinți, dar mai ales colegilor tăi de partid.

Dacă cineva mai crede în Liviu Dragnea și în capacitatea lui de conducere e ori naiv ori dus cu pluta, iar dacă nici acum colegii lui nu îl trimit la groapa de gunoi a istoriei au o problemă. Una mare de tot.

Dragi oameni din PSD, miniștri și parlamentari, cum vă simțiți când liderul vostru pe care îl venerați ca pe un zeu v-a abandonat ca ultimul laș în cea mai importantă zi pentru guvernul pe care îl reprezentați? Vă simțiți bine? Atât îi pasă de voi. Și de România.

Și încă ceva, Liviu Dragnea nu va ajunge niciodată la Cotroceni, pentru că nu are calitatea necesară de a conduce România. A dovedit acest lucru în seara asta, când și-a demonstrat, din nou, lașitatea. Un lider politic adevărat nu are cum să lipsească de la cel mai important moment din istoria țării pe care o reprezintă.

Se strânge lațul! Zilele de glorie în politică ale lui Liviu Dragnea sunt numărate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *