Actrița Oana Pellea, la Convenţia Naţională a PLUS: „Aveţi un fel de mission impossible, dar cu cât e mai imposibilă misiunea, cu atât e mai nobilă cauza”

Politica nationala

Actriţa Oana Pellea a afirmat, sâmbătă, la Convenţia Naţională a PLUS, că îşi doreşte o ţară educată, cinstită, „normală” şi că aşteptările tuturor de la reprezentanţii formaţiunii sunt „enorme”.

„Aveţi un fel de mission impossible, dar cu cât e mai imposibilă misiunea, cu atât e mai nobilă cauza”, a spus ea, adăugând că în momente de criză oamenii însemnaţi se adună. „Dacă aţi reuşi să fiţi împreună, dacă aţi reuşi să fim împreună pentru binele acestei ţări, cred că ar fi pentru prima dată în istorie când un partid ar demonstra asta. Fără interese, fără orgolii, dar cu sacrificii pentru ţara asta superbă, care merită”, a afimat Oana Pellea.

Oana Pellea a spus că a mers ca invitat la Convenţia Naţională Plus, ea relatând o întâmplare amuzantă de pe scenă cu actorul George Constantin şi reuşind astfel să destindă atmosfera, în contextul în care platforma pe care urma să se voteze la convenţie nu a funcţionat.

„Eu iubesc această ţară, aşa cum o iubiţi şi dumneavoastră, şi cred că merită o soartă bună. (…) vreau să trăim cu toţii într-o ţară normală, într-o ţară educată, într-o ţară cinstită. Vreau să fim împreună, aşteptările de la dvs ale tuturor sunt enorme. Aveţi un fel de mission impossible, dar cu cât e mai imposibilă misiunea, cu atât e mai nobilă cauza”, a afirmst Oana Pellea.

Ea a spus că trăim un timp de „mare criză”, dar în astfel de momente oamenii însemnaţi se adună.

„Am venit astăzi să vă rog, pot fi cuvinte mari, dar dacă aţi reuşi să fiţi împreună, dacă aţi reuşi să fim împreună pentru binele acestei ţări, cred că ar fi pentru prima dată în istorie când un partid ar demonstra asta. Fără interese, fără orgolii, dar cu sacrificii pentru ţara asta superbă, care merită”, a spus Oana Pellea, fiind aplaudată de participanţii la Convenţia Naţională Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *