Fostul purtător de cuvânt al PSD pleacă spre PRO ROMÂNIA

Politica nationala

Adrian Dobre, fost purtător de cuvânt al PSD, a anunţat sâmbătă seara că a trecut la Pro România, motivând că PSD a intrat pe un drum antieuropean şi un drum al extremei.

„Am intrat în Partidul Social Democrat în 2010 la Consiliul Naţional al PSD. Am urmărit personalitatea politică a fostului premier Adrian Năstase. Am avut onoarea să lucrez cu preşedintele Consiliului Naţional al PSD o perioadă. Până când a fost băgat la puşcărie în urma unui simulacru de proces. Am urmat apoi calea politică social-democrată, am muncit zdravăn şi cu multă plăcere mulţi ani.

Am fost întotdeauna un om de stânga, deşi am muncit toată viaţa în mediul privat. Am ocupat poziţia de secretar de stat şi purtător de cuvânt al PSD. Cred în dreptate socială, în egalitate de şanse, dar cred în acelaşi timp şi în valoarea adaugată a economiei libere, a iniţiativei şi a creativităţii. Şi mai cred cu tărie ca locul României este cu capul sus în Europa”, a scris Adrian Dobre, pe Facebook.

Fostul purtător de cuvânt al PSD acuză conducerea social democraţilor că duce partidul într-o direcţie a extremismului.

„PSD a intrat din păcate pe un drum fără intoarcere. Un drum antieuropean. Un drum al extremei şi al populismului. Cu un discurs al urii, menit să divizeze şi să antagonizeze clasele sociale. Dar social-democraţia nu este despre ură. Social democraţia înseamnă incluziune, toleranţă şi bunăstare, şansa la viaţă şi la dezvoltare personală. Am cumpănit îndelung şi am luat o decizie importantă pentru mine. Din aceste considerente, prieteni, de astăzi sunt ProRomânia! Singura alternativă social-democrată şi europeană din România!”, mai scrie Dobre.

Adrian Dobre şi-a dat demisia din funcţia de purtător de cuvânt al partidului în aprilie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *