Victoria senatorului USR Mihai Gotiu: „Microhidrocentrala ilegală de pe Someșul Cald a fost DEMOLATĂ!”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Senatorul USR Cluj, Mihai Gotiu, un luptator dedicat pe probleme de mediu, a reusit sa obtina o victorie importanta, si anume demolarea microhidrocent”ralei ilegale de pe Somesul Cald.

„Astăzi (duminică) am fost împreună cu colegii de la USR și PLUS să ne întâlnim cu sătenii din Beliș și Mărișel (jud. Cluj). La întoarcere, am oprit pe Someșul Cald, pentru a vedea în ce stadiu se află construcția ilegală din albia râului. Ei bine, recunosc că a fost o surpriză chiar și pentru mine: microhidrocentrala a fost DEMOLATĂ!

Iar acest lucru s-a întâmplat în mai puțin de o lună de la primirea răspunsului de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin care eram informat că nu există nicio autorizație și niciun aviz pentru construcția în discuție!

Îi mulțumesc cetățeanului care mi-a atras atenția asupra construcției și tuturor celor care se implică pentru salvarea râurilor și pădurilor României și care luptă împotriva ilegalităților și abuzurilor de orice fel din țara asta. Sper că această victorie fulger să vă dea încredere să continuăm lupta! ÎMPREUNĂ, VOM CÂȘTIGA!

PS: Nu mă voi opri aici în acest caz. Voi continua demersurile pentru ca toți cei responsabili și cei care au închis ochii când microhidrocentrala se construia fără niciun act legal să răspundă financiar și penal!”, a scris senatorul clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *