USRPLUS Cluj: Vom avea candidat la Primărie și Consiliul Județean

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Alianța 2020 USRPLUS a câștigat alegerile europarlamentare atât în judeţul Cluj, cât şi municipiul Cluj-Napoca, fiind urmată de Partidul Naţional Liberal (PNL). Reprezentanții USRPLUS au ieșit astăzi în fața presei pentru a mulțumi electoratului și a-și prezenta planurile de viitor.

Inainte sa discute cu media, echipa USRPLUS a tinut sa multumeasca prin mesaje live facebook votantilor. Adriana Cristian parea efectiv in transă de emoție si oboseală, era sa plângă de fericire la un moment dat.

Echipa invingatoare nu se cunoaste încă, nu e rodată. Emanuel Ungureanu a prezentat o colegă și a spus nonsalant, scuzati-ma, inca nu ne stim bine, nu ii stiu numele doamnei!

Iata raspunsurile la intrebarile reporterului Clujul Politic:

Emanuel Ungureanu, deputat USR: Nu candidez deocamdată la primărie, eu depun curând Legea Transplantului pentru care ma bat de 2 ani. Deocamdata raman pe zona de sanatate, unde am treaba multa.

Echipa USRPLUS Cluj fericita. Foto Diana Campean, Ziua de Cluj

Elek Levente, vicepresidente USR pe țară, despre o posibilă fuziune USR-PLUS: ne intelegem bine intre noi, am muncit bine, dar o fuziune o vor decide forurile statutare la Comgresul celor doua partide. Alianta noastra a fost una electorala, cum bine ati spus, ea s-a incheiat dar am vrea sa continuam impreuna.

Cătălin Sălăgean, președinte USR Cluj, despre un candidat la primarie: da, cu siguranta vom avea un candidat la primarie. Si cautam deja oameni cu cv bun pentru lista de candidati la locale, neaparat vom avea candidat si la Consiliul Judetean.

Dan Clinci, coordonator PLUS Cluj: noi vrem sa continuam, pentru ca ne intelegem bine, si am avut succes impreuna cu USR-ul. Trebuie sa ne pregatim de prezidentiale, de locale, sa analizam aceste alegeri si sa ne pastram focusul pe Cluj, un oras european, cosmopolit, care trebuie sa continue deschiderea, modernizarea. Am incredere in colegii mei.

Rezultate județul Cluj:
USR – PLUS – 32,48%
PNL- 30,16%
PSD – 10,73%
UDMR –  9,95%

Rezultate municipiul Cluj-Napoca:
USR – PLUS – 42,30%
PNL – 25,49%
PSD – 7,56%
UDMR – 9,12%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *