Scandal între USR Cluj și PNL Cluj pe tema UNTOLD. Și PSD Cluj iese la atac anti USR

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

USR Cluj acuză din nou PNL Cluj. De data asta useriștii îi acuză pe liberali că au inundat mediul online cu știrea că USR vrea să închidă Untold.

Ce spune USR Cluj:

”Istoria se repetă!

După fluturașii falși împărțiți în Cluj-Napoca acum câteva luni, mediul online a fost inundat de știrea că USR va închide Untold. În ambele cazuri este vorba de un furt de identitate, prin folosirea manipulativă și fără drept a siglei USR.

Untold este un eveniment privat, iar atunci când organizatorii vor dori să îl mute trebuie să își asume această decizie.

De asemenea administrația va trebui să-și asume lipsa infrastructurii pentru evenimente de o asemenea anvergură – improvizațiile actuale nu fac cinste acestui oraș.

USR susține o dezbatere deschisă pe această temă.

Problemele orașului trebuie tratate cu responsabilitate și nu folosite pentru a crea o ruptură între cetățeni, care apoi să fie exploatată politic.

Această știre falsă arată nivelul josnic la care sunt pregătiți competitorii noștri să ducă și următoarea campanie electorală.

Campania anti Untold care circulă pe online pe care USR o pune pe seama PNL

PSD Cluj atacă USR Cluj

PSD Cluj s-a sesizat prompt prin președintele interimar Horea Nasra și atacă dur Untold. Dar PSD oferă presei poze din arhivele facebook ale USR, când USR strângeau semnături pentru campania Fără Penali în interiorul UNTOLD.

De precizat că Electric Castle, un alt festival de muzică electronică, nu a permis amenajarea corturilor USR în incinta festivalului în timpul campaniei Fără Penali. 

Iată ce transmite PSD Cluj: 

”Ipocrizie în vremea Untold-ului

Ieri, elita luminată şi perfect morală a USR Cluj s-a întrecut în bâlbâieli pe o temă destul de sensibilă: organizarea unui festival privat de succes în centrul Clujului.

Fac parte din acea minoritate de tineri clujeni, care nu a fost la UNTOLD, însă mereu am fost prezent la festivalul din Bonţida (Electric Castle n.r.)

De la bun început am privit cu reticenţă finanţarea primei ediţii a festivalului de către primărie şi organizarea acestuia în centrul oraşului, care în mod cert deranjează mulţi clujeni, în special vârstnicii şi bolnavii din spitale. (se referă la Untold n.r.)

Pe de altă parte, trebuie să recunoaştem că alături de Electric Castle, Untold-ul pune Clujul pe harta lumii timp de patru zile, în fiecare an. Sunt cele mai notorii evenimente ale comunităţii noastre din ultimii treizeci de ani, evenimente care aduc venituri consistente şi care fac o publicitate incredibilă oraşului şi judeţului.

Că vrem să o recunoaştem sau nu, după universităţile oraşului nostru, pentru adolescenţii şi tinerii din ziua de astăzi, cele două evenimente sunt repere anuale în perioada estivală.

Aseară, elita luminată şi morală a USR Cluj a anunţat că nu doreşte blocarea UNTOLD-ului, chiar dacă parlamentarii acesteia au fost tranşanţi în presa locală

? Mihai Goţiu, senator USR Cluj: “Părerea mea o cunoașteți, încă din 2015. Untold trebuie să fie în afara orașului” (Pentru declaraţia integrală, link-ul de mai sus!)

? Emanuel Ungureanu, deputat USR Cluj: “Consider că mutatul festivalului pe Valea Gârbăului ar putea reprezenta o variantă bună, nu îmi spuneți că acolo nu s-ar putea face scene și să se ofere aceleași condiții” (Pentru declaraţia integrală, link-ul de mai sus!)

După ce elita luminată şi morală a USR Cluj a comentat rostul şi rolul festivalului în presa locală, PARLAMENTARII USR de CLUJ CERÂND MUTAREA ACESTUIA, elita luminată şi morală a USR Cluj susține o dezbatere deschisă pe această temă, în ciuda declaraţiilor directe ale senatorului Goţiu şi mai pe ocolite ale altor lideri ai USR, declaraţii date publicaţiei locale.

Pe lângă platitudinile sforăitoare opinate de cei trei politicieni, pentru că măcar Goţiu este consecvent în atitudinea lui, comunicarea penibilă a “partidului nou”, de aseară, merită comentată:

? De ce elita luminată şi perfect morală a USR Cluj nu a organizat această dezbatere în 2018, atunci când la UNTOLD liderii au strâns semnături pentru campania “fără penali”? De ce Goţiu şi Ungureanu nu le-au expus atunci tinerilor prezenţi la festival nemulţumirile? Păi asta nu este ipocrizie domnilor?

? De ce dl. Cătălin Sălăgean este cuprins acum de deontologia festivalieră dar în fiecare an participa la UNTOLD?

? De ce domniile voastre nu aţi tras un semnal de alarmă cu privire la sutele de mii de euro, fonduri acordate de primărie la prima ediţie (bani alocati in 2014 n.r.), bani pentru care Boc şi camarila PD-PNL nu găsesc explicaţii?

? De ce domniile voastre încearcă acum printr-un subiect extrem de populist să vă prefaceţi că faceţi opoziţie în Cluj, când problemele municipalităţii de zi cu zi sunt altele, de la aglomeraţia în trafic la gestionarea deşeurilor? Vă place blatul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *