Rares Bogdan: „Klaus Iohannis trebuie să obțină peste 50%!”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan le-a cerut liberalilor, miercuri, sa se mobilizeze in urmatoarele zile pentru ca Iohannis sa obtina peste 50%, adica cel mai mare numar de voturi din ultimii 29 de ani.

„Dragii mei, va rog din suflet sa nu va culcati pe o ureche, sa nu dantuiti, sa va ganditi ca suntem in momentul istoric in care, impreuna cu cel mai important candidat al Dreptei pe care l-a avut Romania, in ultimii 30 de ani, putem scrie istorie.

Tocmai de aceea, urmatoarele trei zile si mai ales ziua de duminica, sunt zile esentiale in care dumneavoastra trebuie sa va purtati ca niste oameni care sa convinga fiecare vecin, fiecare prieten pentru a vota ceea ce trebuie pentru Romania, pentru o Romanie normala, pentru a vota respectand cele trei cuvinte: Klaus Iohannis presedinte…

Ganditi-va ca trebuie sa castigam acumuland un numar de voturi care sa ne plaseze, pentru prima data in ultimii 29 de ani, cu un candidat la Presedintie care sa obtina inca din primul tur peste 50%. Nu este greu pentru ca avem de la cea mai mare distanta, cel mai bun candidat la Presedintia Romaniei: Klaus Iohannis„, a declarat Rares Bogdan la Braila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *