Urmează alegeri interne în PSD Cluj pentru stabilirea conducerii

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Prima măsură a conducerii colective a PSD, avându-l în frunte pe președintele interimar Marcel Ciolacu, este organizarea de alegeri interne în mai multe filiale județene, printre care și Cluj, acolo unde interimatul este asigurat echipa patronului de presa și controversatul om de afaceri Liviu Alexa, patron cu o multitudine de procese de calomnie si insulta pierdute la Cluj sau in derulare.

Conducerea colectivă a PSD a luat miercuri, în Parlament, primele decizii, au spus surse participante la ședință pentru STIRIPESURSE.RO:

1. Se vor organiza alegeri interne în mai multe filiale județene unde fie sunt lideri interimari, fie mandatul liderilor a expirat. Bucureștiul (Gabriela Firea) și Clujul (Liviu Alexa) sunt doar două filiale care intră pe listă.

Este posibil ca fostul presedinte, deputatul Horia Nasra sa candideze impotriva controversatului Liviu Alexa, autorul unor rezultate dezastruoase la alegerile prezidentiale de cand a preluat presedintia interimara în urma deciziei CEX a PSD din 18 septembrie 2019.

Alexa a scos 7% pe Cluj-Napoca si 10.37% pe județ în turul 1 al alegerilor prezidențiale, iar în turul 2 clujenii au votat 86% cu Iohannis, practic e cel mai mic scor după 1989 obținut de PSD pe municipiu și 84 la suta pro Iohannis pe judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *