Viceprimarul liberal Bogdan Pivariu va fi candidatul susținut de PNL Cluj la Primăria Florești! Horia Șulea merge „independent”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Recent condamnat la închisoare pentru abuz în funcție, actualul primar al celei mai mari comune din România, Horia Șulea, a fost exclus din toate funcțiile deținute în PNL și a luat decizia de candida din postura de independent la Primăria Florești, având șanse infime de a prinde un nou mandat.

Potrivit unor surse, PNL Cluj îl va desemna pe tânărul liberal Bogdan Pivariu la funcția de primar al Floreștiului la alegerile locale din luna iunie 2020.

Bogdan Pivariu este actualul viceprimar din Florești, iar Partidul Național Liberal îl va susține la funcția de edil și în fruntea organizației locale din Florești.

Conform declarației de avere din 2019, Pivariu deține două vehicule, o autoutilitară Mitsubitshi L200 cumpărată în 1997 și un Audi A4 din 2009. Are un credit la BRD de 225.000 lei, contractat în 2016 și a încasat de la Primăria Florești anul trecut suma de 82.523 lei. Soția sa, Dalma Pivariu, a încasat ca medic veterinar de la compania SC EQUS SRL din Târgu Mureș, plus indemnizația de creștere a copilului, 25672 lei.

Pivariu mai deține două terenuri în Luna de Sus și unul în Vlaha, toate cumpărate, un apartament în Cluj-Napoca, o casă cumpărată în Luna de Sus și una construită în Luna de Sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *