PNL Cluj promovează tinerii la alegeri. Cel puțin un membru sub 35 ani trebuie să fie obligatoriu pe loc eligibil

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

În ședința Colegiului Director Județean al PNL Cluj, care a avut loc vineri, 24 ianuarie, au fost luate o serie de decizii care privesc și organizația de tineret a PNL Cluj.

„În primul rând, la propunerea pe care personal am formulat-o la ședința de BPJ al PNL Cluj și care a și fost votată atât în acest for cât și în ședința de CDJ de vineri, cu ocazia alegerilor locale din acest an, pe toate listele de consilieri locali ai PNL din cele 81 de UAT-uri de la nivelul județului Cluj, trebuie să fie propus obligatoriu, pe loc eligibil, cel puțin 1 tânăr cu vârsta sub 35 de ani, membru al TNL Cluj. În cazul în care un președinte de organizație locală nu va pune în aplicare decizia, lista de consilieri locali nu va fi validată de către forul județean.

Decizia CDJ este foarte importantă pentru tinerii din organizația noastră pentru că, în acest fel, au o șansă în plus să acceadă, bineînțeles cumulat cu activitatea politică de până acum, în poziții de consilieri locali sau viceprimari.

Le mulțumesc și cu această ocazie președintelui PNL Cluj, domnul Daniel Buda și tututor colegilor din Colegiul Director Județean al PNL Cluj, pentru că au răspuns pozitiv și au votat în unanimitate propunerea”, a declarat Maria Forna, președinte TNL Cluj.

O altă decizie luată în CDJ este aceea ca Bogdan Pivariu, prim-vicepreședinte TNL, să fie desemnat președinte interimar al PNL Florești și candidat al PNL la funcția de primar al comunei Florești.

Tot în CDJ a fost votat și noul Birou Politic Local al comunei Florești, birou din care va face parte și Bogdan-Claudiu Moga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *