Ungureanu, USR Cluj: „Stanca trebuie demolat, e o cloacă, să fie construit un spital nou. Vin cu soluții, am identificat terenuri pentru alte spitale”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul USR Cluj, Emanuel Ungureanu a spus astăzi că a identificat terenuri pemtr construcția de spitale noi și a prezentat două soluții.

Prima e dărîmarea Maternității Dominic Stanca, ”o cloacă, o mizerie, o infecție continuă. Ceea ce e acolo e un dezastru. Trebuie dărîmat și se poate face bine mersi acolo pe teren un nou spital modern”, a spus Ungureanu

Adriana Cristian, manager IT, candidată la Consiliul Local, a întărit: „am fost acolo, am feedback din interior, îmi scriu oamenii, e dezastru. Paturile sunt prea înalte, nu exista condiții, sunt infecții. Nu se poate așa. De aceea nu am născut acolo ci la privat. Soțul meu a fost născut acolo în schimb”.

Ungureanu a prezentat un film cu un teren imens apartinand USAMV, în Borhanci, pe care il considera perfect pentru un spital de copii. 

„Are de toate, utilitati tot. E vorba de zona de parloage, nu experimentala. Zona nu e asa poluata, este o zona foarte buna pentru asa ceva dar trebuie sa ne punem la negocieri, la masa, conducerea Usamv, Boc, Tise, eu, autoritati. Eu am oferit solutia, stiu ca USAMV sunt deschisi„, a spus Ungureanu.

Banii ar venit din bugetul statului, local si fonduri europene, a mai spus Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *