Daniel Buda: „Județul Cluj s-a dezvoltat cu oameni de dreapta și se va dezvolta și mai mult cu noua echipă de parlamentari ai PNL”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a declarat la startul campaniei electorale că județul Cluj s-a dezvoltat cu oameni de dreapta, iar acest lucru trebuie să continue și după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„PNL Cluj a venit în fața cetățenilor cu o echipă puternică și determinată, care s-a validat de-a lungul timpului prin fapte concrete și nu prin vorbe și care are capacitatea mai departe de a pune mai presus de orice, interesul cetățenilor.

În calitate de președinte al PNL Cluj, sunt absolut convins că prin votul dat de cetățeni, Clujul și România își vor continua parcursul de dreapta. Pentru că județul Cluj a crescut cu oameni de dreapta și va crește și mai mult cu noua echipă de parlamentari ai PNL.

Sunt convins că această echipă de parlamentari va ştii să facă ceea ce trebuie pentru Cluj şi pentru ţară. PNL Cluj își propune să obțină un număr cât mai mare de mandate de parlamentari astfel încât să permită PNL să ajungă din nou la guvernare.

Am încredere că parteneriatul solid și corect, bazat pe obiective comune având ca numitor comun binele cetățeanului, între domnul președinte Klaus Iohannis, domnul premier Ludovic Orban și viitorii parlamentari ai PNL, va fi unul eficient, și pentru consolidarea parcursului european al României. Mult succes echipei PNL Cluj și din țară!”, a susținut eurodeputatul.

Lista PNL Cluj pentru Camera Deputaților:

1. Moisin Radu

2. Sărmaș Sabin

3. Moldovan Sorin

4. Burciu Cristina

5. Cîmpean Ovidiu

6. Coraian Zoltan

7. Marc Marinela

8. Vaman Daniel

9. Vaida Ovidiu

10. Molhem Bashar

11. Moga Sebastian

12. Rusu Ionuț

13. Steopan Florin

Senat

1. Oros Adrian

2. Moroșan Mircea

3. Rațiu Radu

4. Forna Maria

5. Pușcă Mircea

6. Sabo Marius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *