Fostul senator UDMR Eckstein-Kovacs Peter reclamă lipsa de atitudine a autorităților clujene

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Fostul senator UDMR Eckstein-Kovacs Peter și fost consilier prezidențial în mandatul lui Băsescu a reclamat atât la primărie cât și la prefectură faptul că în curtea Colegiului „Ana Aslan” din Cluj-Napoca mai mulți bărbați se adună în fiecare seară pentru a juca fotbal pe terenul sintetic aferent, ignorând cu bună știință măsurile anti-COVID.

Eckstein Peter semnalează că cei care vin la fotbal își și parchează mașinile neregulamentar.

„Autoritatea statului, banii și pandemia. Clujul e la 9 cazuri de covid la mia de locuitori. E stare de alertă în toată țara. Față de asta în curtea Colegiului Aslan, Cluj, str. Decebal nr.41 se joacă fotbal pe bani, pe un teren sintetic. Cu înjurături, scuipături, cu mașini parcate neregulamentar, mă rog, cu tot tacâmul. Curtea colegiului momentan e șantier. De la ora 7 dimineața e zgomot până la 7 seara, când vin fotbaliștii.

Nu copii, majori cu mașini bengoase și cu bani. M-am adresat Primăriei Cluj și m-am interesat cine ia banii pentru folosirea terenului și cât, pt. că primăria e proprietara terenului. Răspuns ioc.

Mai apoi, am căutat Prefectura Cluj, mai întâi telefonic, apoi în scris, să-mi dea un răspuns dacă e legală treaba, în condițiile în care eu tre să pun mască și pe stradă, ca băieții de bani gata să creeze practic un focar în mijlocul orașului.

După vreo 10 zile prefectura a trimis sesizarea anexată la o altă instituție, care de alte 10 zile nu răspunde.

Pot să iau în serios apelurile zilnice ale Președintelui Iohannis să mă spăl pe mâini și să stau acasă? Ori comunicatele de presă ale Prefecturii Cluj care spune câți jandarmi sunt pe străzi și amendează babe pt port de mască cu nasul neacoperit. Măcar știu cine-i de vină. PSD, care în Cluj n-au păpat puteri de multă vreme. Sau poate ungurii?”, a scris avocatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *