Vasile Dîncu, candidatul PSD Cluj la Senat: „Județul Cluj are una dintre cele mai importante dinamici de dezvoltare din România” – VIDEO

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Sociologul Vasile Dîncu, profesor universitar și președintele Consiliului Național al PSD, candidează pentru postul de senator al Clujului din partea PSD Cluj la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Acesta a declarat în videoclipul electoral de promovare că își dorește ca toți viitorii parlamentari clujeni care vor fi aleși, indiferent de partidul din care fac parte, au datoria morală să sprijine proiectele de dezvoltare ale Clujului la București și să sprijinile administrațiile locale și județene pentru atragerea de fonduri europene și guvernamentale.

„Dacă analizăm mai atent, vedem că dezvoltarea se face aproape exclusiv pe banii noștri, prin strădania noastră, a clujenilor conștiincioși plătitori de taxe.

Anul acest am depășit județul Timiș la produsul intern brut pe cap de locuitor și ne plasăm pe locul 2 după București, cu un PIB de peste 15.000 Euro/capita.

Cu toate că noi contribuim la bugetul de stat cu peste 400 milioane Euro anual, primim înapoi puțin peste 190 milioane, adică 44%”, a declarat Vasile Dîncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *