Trei miniștri ai Guvernului Orban în vizită la Cluj-Napoca. Boc: „Guvernul PNL a arătat respectul pe care îl merită Clujul și Transilvania”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca a găzduit astăzi o vizită a vicepremierului Raluca Turcan și a miniștriilor Marcel Boloș (Fondurilor Europene) și Lucian Bode (Transporturilor).

Primul care a deschis conferința a fost edilul Emil Boc.

„Din perspectiva infrastructurii, guvernele PSD au umilit Clujul, singurele guverne care au arătat respect pentru acest oraș și Transilvania au fost guvernele de dreapta, în speță anul acesta guvernul PNL. În fapt toate proiectele mari realizate la Cluj sunt realizate de PNL; că vorbim de Autostrada Transilvania, că vorbim de Centura Metropolitană, prelungirea Bulevardului Muncii până la Apahida sau vorbim acum de marile proiecte viitoare, metru, tren metropolitan sau spital regional, acestea sunt proiecte marca PNL și cred că asta face diferența și sper să o facă și în 6 decembrie pentru că până la urmă PSD-ul a stat 6 ani să facă un podeț ca să conecteze Gilău – Mihăiești și de asemenea, primăria Cluj a fost vitregită cu 20 de milioane de euro, bani care s-au luat din bugetul municipiului și au plecat mai departe.

Acest guvern a arătat respectul pe care îl merită Clujul și Transilvania, prin susținerea acestor proiecte majore și nu ne rămâne decât să apreciem acest lucru”, a declarat Emil Boc în cadrul unei conferințe de presă comune la Primăria Cluj-Napoca, alături de vicepremierul Raluca Turcan și miniștrii Lucian Bode și Marcel Boloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *