Emil Boc susține vaccinul: „Mă voi vaccina pentru că am încredere în experți și în Uniunea Europeană”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat duminică, 6 decembrie, la ieșirea de la urne, că este un susținător al vaccinului, se va vaccina și le-a recomandat tuturor să o facă pentru că are încredere în experți și în Uniunea Europeană.

„Apariția vaccinului va ajuta ca viața noastră să se apropie de normalitate. Personal susțin vaccinul, mă voi vaccina, public dacă va fi posibil, îi invit pe toți să facă chiar dacă nu este obligatoriu. Sunt convins că este cel mai bun mijloc prin care putem ajuta societatea, oamenii și tot sistemul nostru medical să funcționeze bine, iar noi să ne apropiem de normalitate.

De ce mă vaccinez? Pentru că am încredere în primul rând în experți, am încredere în Uniunea Europeană, deoarece UE nu validează orice și oricând, de aceea s-a așteptat atât pentru ca să fim în siguranță.

De aceea mă voi vaccina și le recomand tuturor să o facă pentru că va conta foarte mult pe viitor. Noi deja am identificat locațiile pe municipiul Cluj-Napoca, am transmis statului român și vor fi luate în vedere, iar probabil veți fi anunțați și dumneavoastră despre locații după ce vor fi aprobate„, a declarat Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *