Premierul Ludovic Orban: „Am votat pentru o Românie dinamică, modernă, care să fie respectată la nivel internaţional”

Politica nationala

Premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat că a votat pentru dezvoltarea României, pentru ”reforme substanţiale” şi pentru ”un plan de dezvoltare care să permită saltul pe care România îl merită”, scrie AGERPRES.

„Astăzi e o zi decisivă pentru evoluţia ulterioară a României, astăzi românii au puterea să decidă în ce direcţie se va îndrepta România. Îi invit pe toţi românii să-şi exercite dreptul de vot şi să participe la această decizie fundamentală pentru destinul României. (…) În ce mă priveşte, mi-am exercitat dreptul de vot şi am votat pentru dezvoltarea României.

Am votat pentru o Românie dinamică, modernă, o Românie încrezătoare în forţele sale, o Românie care să fie respectată la nivel internaţional. Am votat pentru reforme substanţiale, am votat pentru o orientare euro-atlantică clară a României, de asemenea am votat pentru un plan de dezvoltare care să permită saltul pe care România îl merită”, a afirmat Ludovic Orban, duminică, după ce şi-a exprimat opţiunea de vot la Şcoala Generală nr. 1 din Dobroeşti, judeţul Ilfov.

Şeful Executivului a susţinut nu există risc de contaminare cu noul coronavirus dacă regulile de protecţie sanitară sunt respectate, întrebat dacă criza medicală ar putea influenţa prezenţa la vot.

„Îi asigur pe români că măsurile de protecţie sanitară care au fost instituite sunt respectate şi că nu există risc de contaminare dacă aceste reguli sunt respectate. Ca atare, nu vă luaţi după cei care vă spun că e periculos să mergeţi la vot. Mergeţi cu încredere la vot şi folosiţi-vă puterea pe care o aveţi. Nu se întâmplă în fiecare zi, se întâmplă o dată la 4 ani, puneţi-vă pecetea pe soarta României pe următorii patru ani de zile”, a afirmat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *