Vasile Dâncu a fost la vot: „Le mulțumesc clujenilor care ne-au ascultat în această campanie”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Candidatul PSD Cluj la Senat, sociologul Vasile Dâncu, a declarat duminică, la ieșirea de la vot că speră ca oamenii să voteze atât rațional cât și empatic astăzi.

„Am participat la o campanie atipică, o campanie de pandemie, în care suntem mulțumiți, totuși, că am reușit să comunicăm cu clujenii, cu ardelenii, în cazul nostru, și sperăm că mesajul nostru a fost perceput, chiar dacă în condiții foarte grele.

Noi, social-democrații și alte partide, suntem dispuși să lucrăm împreună, atât pentru comunitatea noastră, cât și pentru România. Aceasta este vocația social-democrației și noi nu cădem în intoleranță, chiar dacă suntem uneori atacați pe nedrept.

Vreau să le mulțumesc clujenilor care ne-au ascultat în această campanie, am făcut o anchetă extinsă în care mi-au răspuns zeci de mii de clujeni. Am un document de câteva zeci de mii de pagini cu dorinșele lor, cu ceea ce trebuie să facă un parlamentar pentru Cluj.

Acest document îl voi preda colegilor mei, cei care vom fi aleși în Parlamentul României, îl voi preda domnului primar Emil Boc, domnului președinte Alin Tișe, pentru că cred că este important să știm care sunt nevoile cele mai urgente ale clujenilor din această perioadă și cum gândesc ei perspectiva dezvoltării regiunii noastre, a Clujului. Credem că, împreună cu celelalte partide, va trebui ca la București să facem o echipă puternică, care să reprezinte Clujul, să reprezinte Transilvania. Foarte mulți oameni ne-au spus că uneori sunt neglijați pentru că nu avem oameni puternici la București care să ne reprezinte”, a declarat Vasile Dâncu, la ieşirea de la urne. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *