Cine este noul deputat de Cluj din partea AUR, Alin-Ilie Coleșa? Are cinci copii și este inginer în calculatoare!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Clujul va fi reprezentat în Parlamentul României de un nou deputat din partea noului partid AUR. Este vorba de Alin-Ilie Coleșa, tată a cinci copii și inginer în calculatoare.

Coleșa a fost prezentat astfel. „Tată a cinci copii, de profesie inginer calculatoare, cu o experiență de aproximativ 20 de ani în domeniu. Coleșa a activat ca membru al Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români și este membru în grupul extins al foștilor membri ASCOR, participând la proiecte filantropice, patriotice și culturale”

În cursul nopții de duminică spre luni, Coleșa a scris pe facebook că este mulțumit de rezultatul partidului pe care îl reprezintă.

Acesta a mai candidat și la alegerile locale pentru un post de consilier local în Consiliul Local Cluj-Napoca.

Alin-Ilie Coleșa este născut în 17 iunie 1976 (44 de ani) la Blaj, în județul Alba, și este absolvent al UTCN, programator software, și lucrează la o firmă multinațională din Cluj-Napoca.

„Am fost in Floresti, Cetatea Fetei, la liceul Dumitru Tautan, construit dupa ce am plecat noi din cartier. Atmostera in sectiile de acolo a fost foarte buna.

La fel, numarul de voturi obtinute de noi a fost foarte bun. De exemplu, in sectia in care am fost eu, 458, AUR a obtinut 58 voturi la Senat si 57 la Cam. Dep. din 512 valabil exprimate. Deci peste 11 %.Ce putem spune?

Ma simt foarte recunoscator si obligat pentru voturile primite. Nu vreau sa ma simt ca fiind in față. Sa ma ajute bunul Dumnezeu sa fiu slujitorul, in cele bune, tuturor.

In perioada asta scurta, care a trecut de cand sunt in AUR, am vazut adeverite niste lucruri despre care vorbim atat, dar pe le traim atat de putin:– cat de mult da Dumnezeu pentru un efort mic, dat facut cu inima calda;– cat de importanta este puterea exemplului.– ca victoria inseamna lupta;– ca pentru mantuire nu ai nevoie o minte stralucita sau de studii teologice, ci de o inima sincera si calda.

Nu ne uitati in rugaciunile voastre! Pe maine!Doamne ajuta!”, a scris Colesa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *