Liderul AUR, George Simion, la Cluj: ”Mulțumim pentru sprijin, mulțumim pentru că am câștigat o primă bătălie„

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Liderul AUR, George Simion a venit la Cluj-Napoca, în cadrul unui turneu în toată țara, turneu de mulțumire pentru cei carea au votat partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Sub privirile jandarmilor, circa 70 de persoane cu steaguri tricolore au participat, la ora 12.00, la statuia lui Mihai Viteazul la eveniment. Acesta a fost autorizat de primărie.

”Mulțumim pentru sprijin,  mulțumim pentru că am câștigat o primă bătălie dintr-un număr mare pe care îl avem de câștigat, bătălii mult pentru neamul românesc. Suntem într-un traseu prin toată țara prin care le mulțumim celor care au pus ștampila pe AUR, așa că vă mulțumesc! Am fost în această campanie singuri împotriva tuturor. Nu am avut deloc acces la televiziuni, la mass-media, pentru că sistemul voia să ne îngroape, să nu se audă de noi. Din păcate, mare parte din televiziunile centrale sunt controlate de sistemul care a omorât România timp de 30 de ani. Nu își dorea, acest sistem, să existe o forță patriotică, o forță care să dezvăluie neregulile, o forță care să vorbească de furturile din păduri, de neregulile din pandemie, despre felul în care a fost distrusă industria țării”, a spus Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *