Dan Tarcea, viceprimar: „Calea Moților va avea patru benzi”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Viceprimarul Dan Tarcea a declarat că unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din municipiu este modernizarea „Calea Moților – Calea Mănăștur – Strada Uzinei Electrice – strada Oțetului – strada Mărginașă”.

„În primul rând aș vrea să spun că la intrare pe Calea Moților dinspre Mănăștur, astăzi nu sunt întrunite condițiile pentru a se putea face patru benzi de circulație, două trotuare plus piste pentru biciclete, astfel încât să putem interconecta cartierul Mănăștur de zona Centrală și de celelalte cartiere pentru piste de biciclete. Aceasta este prima condiție și va trebui să facem câteva exproprieri pe partea dreaptă a străzii Caii Mănăștur, imediat după hotelul Pami. Acolo sunt trei sau patru proprietăți care vor fi expropriate nu în totalitate, ci doar parțial astfel încât să putem lărgi trotuarele”, a spus viceprimarul Dan Tarcea pentru stiridecluj.ro.

De asemenea, Dan Tarcea a explicat că în zona centrului comercial Platinia va apărea o rută alternativă pentru a ajunge în Grigorescu. 

„De asemenea, în zona Platinia va fi făcută o piațetă de aproximativ 6000 de metri pătrați și va fi făcută străpungerea de pe strada Uzinei Electrice, astfel încât cei care vor dori să vină din cartierul Zorilor sau din cartierul Mănăștur să meargă în Grigorescu să mai aibă încă o alternativă pe unde să meargă și astfel trebuie să se descongestioneze și strada George Coșbuc. Practic se va descongestiona și Piața Lucian Blaga pentru că nu vei mai fi nevoit să ajungi în Grigorescu prin Lucian Blaga din cartierul Zorilor”, a declarat acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *