Emil Boc, răspuns diplomat după ce s-a abținut de la votarea listei PNL de miniștri din Guvernul Cîțu: „Ce se întâmplă în partid, rămâne în partid. Ce ai de spus, spui în interiorul partidului”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Clujului, Emil Boc, nu a dorit să comenteze public motivele sale de a se abține de la votarea listei PNL de miniștri din Guvernul Cîțu, susținând că ce se întâmplă în partid trebuie să rămână în partid.

„Știți vorba aia, ‘what happens in Vegas stays in Vegas’, așa și ‘what happens in the party stays in the party’. Ce se întâmplă în partid, rămâne în partid. Nu mă veți găsi pe mine să vin la radio sau la televizor și să încep să povestesc ce am făcut noi în partid. Un partid are o structură de organizare și funcționare, am fost președinte de partid și știu care sunt regulile de funcționare ale unui partid. Ce ai de spus, spui în in teriorul partidului, pentru că acolo este locul de dezbatere. Afară este ceea ce decidem în majoritate și susținem mai departe.

Din punctul meu de vedere în afara partidului mă interesează câteva lucruri importante. Să avem Guvern în această seară, România să fie stabilă, să aibă capacitate de răspuns la COVID acum și apariției unei noi tulpini în Anglia și în condițiile în care se pregătește vaccinare, iar noi lucrăm chiar și la nivel local la dotarea celor 13 centre de vaccinare, de a pregăti proiectele pentru 2021. Oamenii așteaptă de la noi salarii mai mari și o mai bună calitate a vieții.

Pe români nu îi interesează ce discutăm noi în partid, partidul are o viață a lui, internă, specifică democrației și de aceea ce se întâmplă în partid rămâne în partid. Important e că toți parlamentarii PNL vor vota Guvernul, avem coaliție în acest moment, așa cum am spus acum două săptămâni că vom avea guvernul până la Crăciun și îl vom avea. Asta este ceea ce ar trebui să ne ocupe în momentul de față. Viața de partid este separată și nu constituie decât un deliciu pentru presă”, a declarat primarul Emil Boc la ZIUA LIVE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *