Planul lui Florin Cîțu pentru prima ședință de Guvern: bugetul pe 2021 și măsuri contra pandemiei

Politica nationala Slider

Noul premier le-a transmis miniștrilor, miercuri, prioritățile pentru prima ședință de Guvern, care va avea loc după Crăciun.

Printre subiectele care vor fi discutate săptămâna viitoare se numără măsurile pentru combaterea pandemiei de Covid-19 și finalizarea construcției bugetului pe anul următor, a declarat Florin Cîțu:

Sunt câteva lucruri pe care le-am pregătit pentru ședința următoare care o să fie săptămâna viitoare și sunt câteva priorități care sunt în special pentru combaterea efectelor negative generate de pandemiei și câteva necesare pentru susținerea mediului de afaceri și finalizarea construcției bugetului pe anul 2021. Toate aceste lucruri trebuie să le avem gata săptămâna viitoare”, le-a spus prim ministrul membrilor guvernului.

Cîțu a declarat că în primul rând, trebuie promovat proiectul de ordonanță de urgență pentru prelungirea măsurilor active până la 30 iunie 2021, pentru care ministrul Muncii Raluca Turcan a fost atenționată să aibă în vedere termenul și să fie gata săptămâna viitoare.

Mai multe citiți pe RFI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *