Alin Tișe continuă ”jihadul” liberal: „Organizația PNL Cluj nu va putea fi condusă niciodată de nulități politice!”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, continuă războiul cu conducerea centrală a Partidului Național Liberal și anunță că organizația de la Cluj, considerată de acesta „cea mai performantă din țară”, dar „nu va putea fi condusă niciodată de nulități politice!”.

După ieșirea dură din 21 decembrie a președintelui CJ Cluj, când a declarat că „asistăm la o Ciolaniadă grețoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică”, liberalul clujean a recidivat astăzi cu un nou mesaj împotriva conducerii centrale a partidului, referitor la reprezentarea în Guvern a organizațiilor PNL din Ardeal.

„Legat de reprezentarea în Guvern a organizațiilor din Ardeal. În concret – organizația Cluj. Nu îmi amintesc să fi discutat în organizația Cluj susținerea vreunei persoane pentru postul de ministru. Or să se fi supus la vot.

Supunerea la vot în partid, a nominalizărilor, este o practică democratică, așa cum am fost supuși votului atât eu cât și primarii când am candidat la primării sau Consiliul Județean.

Cineva crede că, prin susținerea unor persoane peste organizația Cluj, va reuși să pună mâna pe filiala Cluj. Ca și cum partidul acesta este doar al lor.

Așa știu să facă politică, pentru că așa au făcut toată viața și pentru ca altfel nu pot, fiind impotenți politic.

Organizația Cluj, dincolo de faptul că este cea mai performantă din țară, nu va putea fi condusă niciodată de nulități politice!”, a scris, pe Facebook, liberalul Alin Tișe.

Posibil să asistăm la declanșarea unui război intern între aripa veche a PNL, vechii liberali, Nicoară, Oros, Tarcea chiar și aripa provenită din PDL, care a venit prin fuziunea orin absorbție în PNL, dar care conduce Clujului din 2004, Boc, Buda, Tișe și apropiații lor în tandem în unii ani cu Uioreanu, Nicoară etc.

Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *