Deputatul Radu Moisin, membru în Comisia Juridică, de Disciplină și Imunități: ”Prima zi de lucru a fost de 17 ore„

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul PNL, Radu Moisin a fost ales membru al Comisiei Juridice, de Disciplină și Imunități . ”Este cea mai grea comisie din Cameră”, explică acesta.

Primele zile ale mandatului au fost foarte pline deoarece procedurile parlamentare au fost mult accelerate pentru a avea un Guvern cu puteri depline înainte de Crăciun.

”În prima zi, luni, au fost validate mandatele deputaților și s-a ales președintele Camerei Deputaților, zi de lucru care a durat 17 ore. Marți s-a stabilit componența și conducerea comisiilor de specialitate. Miercuri am audiat candidații la funcțiile de ministru și am votat noul Guvern. Procedurile parlamentare au fost ușor de gestionat pentru mine (atât datorită studiilor de drept terminate, lucrarea de licență fiind chiar în materia dreptului constituțional, cât și datorită experienței din Consiliul Local.  Suntem 4 parlamentari de Cluj, foști membri ai Consiliului Local Cluj-Napoca”, a spus acesta. 

Acești parlamentari foști membri ai CL Cluj-Napoca sunt: Radu Moisin, Sabin Sărmaș, Laszlo Attila, Csoma Botond. Moisin a fost chiar primar interimar, iar Laszlo viceprimar.

Proaspătul deputat PNL de Cluj a spus că au fost și aspecte negative care l-au deranjat.

”Am observat lipsa de punctualitate, programul relativ, în permanentă schimbare, spiritul revanșard/prea agresiv existent la unii parlamentari mai vechi, precum și organizarea deficitară din punct de vedere al protecției sanitare”.

Camera lucrează mai mult online iar mâine vor avea loc ședinte online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *