Bogdan Pivariu, primar Florești: „Ne dorim să eficientizăm actul administrativ. Avem mult de muncă”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul celei mai mari comune din România, Bogdan Pivariu, a fost invitatul emisiunii online Clujul Politic LIVE! și a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat în primele luni de la preluarea mandatului.

Acesta a susținut că el și echipa sa își doresc o eficientizare a actului administrativ.

„Nu a fost ușor și datorită acestei pandemii, la fel știm cu toții ce însemană rezistența la schimbare, la nou, au fost luni dificile în care eu cu echipa mea am stat de multe ori târziu, după 8 seara ca să putem pune pe tapet viitoarele proiecte ale comunei Florești și să grăbim anumite lucruri care țin de administrare și de serviciile publice pe care trebuie să le creăm. Și de asemenea să eficientizăm tot ceea ce înseamnă actul administrativ.

Nu au fost luni ușoare, au fost dificile, dar e frumos în momentul în care lucrurile încep să funcționeze așa cum dorești și că le pui pe un făgaș bun. Avem mult de muncă pentru că problemele sunt multe și de o complexitate mare, este o comună mare cu o populație foarte numeroasă și trebuie să rămânem în permanență conectați la admistrație, la lucru, fiind foarte harnici pentru că trebuie să livrăm foarte mult. Sigur vom reuși pentru că am lângă mine o echipă de oameni harnici, profesioniști și care doresc să facă multă treabă aici în Florești”, a declarat primarul Bogdan Pivariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *