Pivariu: „Calitatea angajaților primăriei se va vedea în urma unui audit. Avem suficient personal”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, a declarat în cadrul emisiunii online Clujul Politic LIVE! că administrația celei mai mari comune din România are suficient personal, iar actul administrativ trebuie eficientizat, iar calitatea angajaților primăriei se va vedea îm urma unui audit intern.

Pivariu a susținut că angajații care nu se vor adapta rigoriilor administrației locale vor pleca.

„Calitatea angajaților primăriei se va vedea în urma unui audit. Eu sunt în permanență verificator a activității celor cu care lucrez, inclusiv a personalului de aici, cei care se vor adapta cerințelor mele pentru că sunt destul de exigent în ceea ce îmi propun, lucrăm exact așa, ne propunem și stabilim un obiectiv, iar cei care vor să lucreze la acest lucru trebuie să livreze.

Cei care se adaptează sunt bineveniți să lucreze, cei care nu se pot adapta, probabil că vor fi adaptabili în altă parte unde cerințele sunt mai puține, iar așteptările nu sunt așa mari.

Până acum nu pot să spun că găsesc pe cineva care nu ar putea să facă treabă aici și sunt adeptul la profesionalizarea fiecărui om, la folosirea oricărei resurse și la doar în momentul în care lucrurile se blochează pentru incapacități și incompatibilități pentru cerințele pe care se livrează abia atunci intervenim ca să oprim acest lanț.

Trebuie să eficientizăm actul administrativ. Cred că este suficient personal ca cu o eficientizare corectă și maximizată putem livra ceea ce ne dorim”, a declarat Bogdan Pivariu la Clujul Politic LIVE!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *