Deputatul Oana Murariu, în vizită de lucru la primăria comunei Panticeu

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deși se află în vacanță parlamentară, deputatul USR-PLUS Cluj Oana Murariu a efectuat o vizită de lucru la Primăria comunei Panticeu din Cluj, unde s-a întâlnit cu primarul Răzvan Butuza.

Aceasta a aflat problemele cu care se confruntă problemele locuitorilor din Panticeu, despre întăbularea drumurilor și contractele mai puțin eficiente semnate de administrațiile trecute.

„Încă suntem în vacanță parlamentară, iar cu această ocazie am fost în circumscripția pe care o reprezint pentru a mai afla o parte din doleanțele clujenilor. Ieri am vizitat comuna Panticeu pentru a discuta cu primarul localității, Răzvan Butuza, despre problemele pe care le întâmpină și cum aș putea să ajut din postura în care mă aflu.

Am discutat despre intabularea drumurilor, contracte mai puțin eficiente semnate de administrațiile trecute, dar și altele. Și cu ajutorul nostru, al parlamentarilor, au fost transmise pentru a fi avute în vedere la conturarea proiectului de lege privind bugetul de stat, o serie de proiecte pentru dezvoltarea localității. Trebuie să remarc faptul că Răzvan vine în fruntea primăriei după mai bine de 20 de ani de administrație PSD și că a reușit în scurtul timp petrecut în instituție să aducă o altă abordare, cel puțin mult mai modernă decât ce a fost până recent.

Vacanța parlamentară nu înseamnă vacanță așa cum o percep cei mai mulți. De fapt, în această perioada parlamentarii trebuie să se îngrijească mai îndeaproape de circumscripția lor. Alături de echipa USR PLUS, dar și cu sprijinul Guvernului României vom continua proiectele și vom duce la bun sfârșit angajamentele luate în fața alegătorilor. Voi încerca să fiu prezentă în circumscripția mea în fiecare sâmbătă, chiar și atunci când nu este vacanță pentru că numai făcând lucrurile altfel vom putea avea rezultate”, a declarat Murariu pe Facebook.

De asemenea, deputatul clujean a anunțat că are o echipă de consilieri foarte tânără, cu o medie de vârstă de 28,4 ani, din care fac parte Elena Ciubucă, Cornel Botoroagă, Marius Sironka și Sergiu Lucian Nica

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *