S-a oficializat numirea clujeanului Mircea Abrudean în funcția de secretar general adjunct al Guvernului Cîțu

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Premierul Florin Cîțu a anunțat astăzi numirea liberalului clujean Mircea Abrudean în funcția de Secretar General Adjunct al Guvernului.

Acesta s-a retras, miercuri, din funcția de prefect al județului Cluj, iar atribuțiile sale vor fi preluate de subprefectul Irina Munteanu până la numirea oficială a noului prefect, Tasnádi Szilárd de la UDMR în functie.

Hotărârile privind eliberarea lui Abrudean din funcția de prefect al Clujului și numirea sa în funcția de secretar general adjunct al Guvernului urmează să fie publicate în Monitorul Oficial.

Inițial, fostul prefect era favorit pentru funcția de secretar general al Guvernului, funcție cu rang de ministru, însă premierul Florin Cîțu l-a preferat pe gorjeanul Tiberiu Horaţiu Gorun.

Abrudean a fost secretar general al PNL Cluj și a fost numit prefectul Clujului în data de 13 decembrie, 2019. El are 36 de ani și a fost membru PNL timp de 17 ani. Este absolvent al Facultății de Studii Europene la Universitatea Babeș-Bolyai, urmând apoi un master la SNSPA București în management de proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *