Deputatul Viorel Băltărețu, în vizită de lucru în comuna Mărgău. S-a întâlnit și cu primarul liberal

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul clujean Viorel Băltărețu din partea Alianței USR-Plus a fost într-o vizită de lucru vinerea trecută în comuna clujeană Mărgău. Acesta s-a întâlnit cu echipa USR-PLUS din localitate, dar și cu primarul liberal Mircea Sorin Suciu.

Ne-am început weekend-ul în Mărgău, într-o discuție cu dl primar Mircea Sorin Suciu și membrii USR PLUS din comună, Maria-Cristina Mihut, Adriana Cîmpan, Ciprian Bara și Calin Rasinar.

Strategia noastră în comună are două mari direcții: creșterea economică și susținerea inițiativelor antreprenoriale, pentru bunăstarea tuturor locuitorilor comunei și creșterea echipei USR PLUS în Mărgău.

Am analizat punctele forte ale zonei: potențialul turistic, fermele zootehnice, resursele fondului silvic ce pot fi prelucrate aici (flora spontană, fructe de pădure, lemn).

Am analizat dar și planurile pe care primăria le are pentru comună și modul în care Alianța le poate susține, în beneficiul cetățenilor: transparentizarea și digitalizarea activității primăriei, rezolvarea inadvertențelor legislative care îngreunează deciziile, relația UAT-urilor din zonă cu Administrația Parcului Natural Apuseni și depășirea situațiilor de blocaj, modul de gestionare a deșeurilor, în condițiile unui număr mare de turiști în zonă„, a declarat Băltărețu.

1 thought on “Deputatul Viorel Băltărețu, în vizită de lucru în comuna Mărgău. S-a întâlnit și cu primarul liberal

  1. Toata lumea, drepti! Controlul tinutei, unghiilor. Atentie sa fie incheiati nasturii! LA 31 DE ANI DE LA SCHIMBAREA REGIMULUI COMUNIST.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *