Șoșoacă vrea să-l viziteze pe Liviu Dragnea în închisoare: „Să-ți bați joc de un om, să-l umilești, să-l pui să spele WC-uri”

Politica nationala

Senatoarea Diana Șoșoacă, recent exclusă din Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) anunță o posibilă vizită la Liviu Dragnea, fostul lider PSD aflat momentan în spatele gratiilor.

Avocata dezvăluie că și-a propus să meargă la Penitenciarul Rahova, pentru a vedea „abuzurile” la care este supus fostul președinte social-democrat, dar și colegii acestuia de închisoare.

În ceea ce o privește, după excluderea sa din Grupul parlamentar al AUR, Diana Șoșoacă urmează să fie schimbată din fruntea Comisiei de abuzuri din Senat. În locul ei va fi numit alt senator AUR.

Senatoarea Diana Șoșoacă, încă președinte al Comisiei de Abuzuri a Senatului, a afirmat, duminică noapte, că scandalul din AUR a fost declanșat pentru că ea și-a propus să meargă la Penitenciarul Rahova pentru a vedea ”abuzurile” la care este supus Liviu Dragnea.

„Să vă spun de ce s-au speriat. Cu două zile înainte de scandal, am primit un telefon, telefoanele noastre sunt asculate. Era cineva din partea domnului Dragnea. Vă mai aduceți aminte de domnul Dragnea? OUG 13… PSD real?

Mi s-a comunicat că împotriva lui se petrec abuzuri la penitenciar și mi se solicită să mă duc să văd halul în care este tratat. Și am acceptat. Săptămâna aceasta trebuia să mă duc la penitenciar să văd cum nu se respecta legea în penitenciare, că am nenorocit penitenciarele cu sesizări. Eu săptămâna asta trebuia să mă duc la Dragnea să văd abuzurile.

Da, domnule Dragnea, se pare că nu sunt lăsată să vin la dumneavoastră să văd halul în care își bat joc de dvs. și de ceilalți deținuți. Să-ți bați joc de un om, să-l umilești, să-l pui să spele WC-uri, asta faceți cu deținuții… asta este România? Cumva tot ajung la domnul Dragnea”, a spus Diana Șoșoacă într-un live pe Facebook, duminică noapte, potrivit fanatik.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *