Radu Molnar, deputat USR-PLUS: „Am votat împotriva alocării de bani pentru schitul românesc de la muntele Athos”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Deputatul clujean Radu Molnar de la USR-PLUS a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook că a votat împotriva alocării de bani pentru schitul românesc de la Muntele Athos. Acesta consideră că nu e o perioadă bună de a arunca cu bani într-o instituție care este extrem de bine finanțată.

„Anul trecut, Parlamentul a mărit aceasta sumă de la 250 de mii de euro pe an la aproape un milion. Azi s-a votat aprobarea ordonanței de urgență care definește normele de alocare financiară. Nu mai aveam ce schimba, acum, la final, dar a fost un vot de conștiință.

Mi se pare trist că într-un an atât de complicat financiar, aruncăm efectiv cu bani într-o instituție care oricum e foarte bine finanțată. În cazul de față este vorba despre 25 de călugări care primesc o mulțime de donații din mediu privat și care nu duc lipsă de nimic (este celebru cazul lui Gigi Becali care a donat sume impresionante in trecut).

Am votat împotrivă pentru ca acum prioritățile noastre trebuie să fie altele. Și asta nu doar la nivel declarativ. Proiectul a trecut oricum, cu sprijinul tuturor partidelor în afară de USR PLUS, care nu a girat o risipă populistă”, a declarat Molnar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *