Prefectul Clujului, Tasnádi Szilárd: „Într-o alianță trebuie să muncim împreună ca și o echipă și ca și un tot unitar, pentru că altfel nu ne facem bine nouă și nu facem bine comunității”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Noul prefect al județului Cluj, Tasnádi Szilárd, a comentat tensiunile dintre PNL și UDMR cu privire la numirea sa în funcție. Acesta a susținut astăzi în emisiunea Servus Cluj că nu a luat-o ca pe o chestiune personală, ci ca pe o problema internă din PNL.

Sincer eu nici nu m-am uitat la știri pentru că am primit mesaje de la prieteni cu ce se întâmplă. Nu am luat-o ca pe o chestiune personală, am considerat-o ca pe un atac și consider că este o problemă internă în PNL și sunt convins că o să își rezolve problemele la nivel intern.

Nu am considerat că trebuia să intervin, tocmai am fost numit în funcția de prefect și am considerat că e necesar să mergem înainte cu situația  din județ.

Nu am perceput incidentul ca fiind un scandal. Atâta timp cât nu am fost atacat sau nu a fost o problemă personală cu mine, nu am perceput acele afirmații ca fiind un atac la adresa mea. S-a făcut mențiune și de apartenență la etnia maghiară, dar eu consider că acele afirmații au beneficiat de o haină necorespunzătoare și de un context necorespunzător.

Într-o alianță trebuie să muncim împreună ca și o echipă și ca și un tot unitar, pentru că altfel nu ne facem bine nouă și nu facem bine comunității”, a declarat prefectul UDMR de Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *