Tișe „l-a curentat” din nou pe Orban: „Nu cred că va fi ales președinte PNL, iar dacă se va întâmpla va duce partidul la 7%”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele Cj Cluj, Alin Tișe, i-a trimis o nouă săgeată liderului PNL, Ludovic Orban, despre care afirmă că dacă va fi ales din nou președinte va duce partidul la sub 7%, scor cu care acesta ar fi obișnuit.

Liberalul clujean a făcut aceste declarații într-o intervenție la postul de radio Gold FM

„Eu încă de la început, de la congresul PNL, am susținut o altă candidatură. Aici mă refer doar la mine, nu la organizația Cluj. Eu am votat cu Cristian Bușoi, pentru că între acele variante am ales, generația mea, tânără, care am considerat că poate să aducă ceea ce ne așteptăm noi de la un partid: reprezentativitate, competență, numirea unor oameni după anumite criterii.

În acel moment, tocmai pentru că unii colegi din organizație mă susțineau, și doreau o poziție importantă pentru Cluj, politic vorbind după rezultatele pe care le aveam, într-adevăr în acel context am avut o propunere din partea lui Orban, pentru o funcție în conducerea partidului. Am preferat să susține pe altcineva, pentru că eu credeam în anumite principii”, a declarat Tișe.

Actualul șef al Consiliului Județean Cluj nu crede că Ludovic Orban va mai fi ales președinte PNL.

„Cred că liberalii clujeni nu îl vor mai alege pe Ludovic Orban. Dacă o să-l aleagă, o să ajungă partidul la 7% din nou, așa cum este obișnuit Orban, el probabil că mult timp a făcut parte dintr-un partid foarte mic. În partidele foarte mici toți au funcții. Într-un partid mare nu pot toți să aibă funcții. Un partid de 7% e una și unul de 30% e alta.

Din acest punct de vedere, cred că dacă va fi reales Ludovic Orban, partidul va ajunge la sub 10%, ceea ce este foarte grav și cu riscul de a avea alte consecințe pentru acest partid. Cred că nu va fi reales. Este greu de zis acum cine va fi ales. Sunt mulți care își doresc funcția asta”, a mai precizat liderul PNL Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *