Un primar din județul Cluj, ales președinte al Asociației Comunelor din România

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul comunei clujene Ciucea, Radu Florin Abrudan, a fost ales preşedintele Asociaţiei Comunelor din România (AcoR), o organizație importantă care reprezintă interesele comunelor din țară pe lângă Guvernul și Parlamentul României, scrie apuseni.info.

Alegerile au avut loc în Băile Felix, vineri după-amiază, la un hotel din localitate.

Liberalul clujean Radu Abrudan îl va înlocui în această funcție pe un alt liberal, Ovidiu Colceriu, de la primăria Sânpaul.

Conform sursei citate, au mai fost prezenți la alegerile pentru șefia AcoR, Gheorghe Iancu – primarul din Căpușu Mare, Cristinel Popa – primarul din Ciurila, Gheorghe Boca – primarul din Poieni, Cărhaț Emil – primarul din Bonțida, Lehene Sorin Gelu – primarul din Aghireșu, Gelu Topan – primarul din Gilău, Silviu Boldor – primarul din Cășeiu, primarița din Tureni – Daniela Mănăilă, primarul din Mihai Viteazu – Zeng Ioan, viceprimarul din Unguraș – Alin Rotar, primarul din Florești – Bogdan Pivariu, Dorin Constantin Manea – primarul din Negreni și mulți alții.

Primarul din Florești, Bogdan Pivariu, a refuzat această funcție deoarece a precizat că dorește să se dedice dezvoltării celei mai mari comune din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *