Vestea bună de azi vine de la ministrul Sportului! Novak Eduard a anunțat data când meciurile de fotbal vor avea loc cu spectatori în tribune

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului, a detaliat modul prin care se va permite accesul fanilor la partidele găzduite de Bucureşti la EURO 2021. 

Într-un interviu acordat site-ului Observator, oficialul UDMR a explicat că UEFA oferise fiecărui oraş care organizează meciuri la turneul final ziua de  7 aprilie ca dată limită pentru prezentarea scenariilor rivind accesul spectatorilor pe stadioane. 

 

„Se vor accepta pe stadion doar persoane cu test PCR sau antigen rapid, cu certificat de vaccin sau cu certificat că ai avut COVID deja. Dacă nu ai aceste documente, nu ai nimic din aceste documente, atunci o să ţi se facă testare rapidă acolo, după care poţi să intri pe stadion”, a spus Eduard Novak, într-un interviu acordat pentru Observator, citat de adevarul.ro.

Novak a mai declarat că ministerul pe care îl conduce şi UEFA au stabilit că la meciurie de pe Arena Naţională, trei partide din faza grupelor şi o optime de finală, vor putea asista 12.500 de spectatori, adică un sfert din capacitatea stadionului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *