Primarul-facebook Bogdan Pivariu anunță că proiectele comunei Florești pe anul 2021 pot fi votate online

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Locuitorii comunei Florești își vor putea vota proiectele administrației online pe 2021 prin intermediul unei platforme online, sub forma unui chestionar.

Asemeni omologului său din fruntea municipiului Cluj-Napoca, tânărul primar Bogdan Pivariu pune foarte mult accent pe pagina de Facebook și pe comunicare intensă în social-media.

„Acordă-ne 3 minute şi răspunde la chestionarul ataşat cu privire la direcțiile de dezvoltare ale Floreştiului! Pentru că implicarea civică este cea mai importantă parte în dezvoltarea unei comunități, vă rugăm să vă exprimați opinia privind principalele proiecte și domenii de dezvoltare ale comunei.

Ne dorim o colaborare cu voi toți prin Bugetarea Participativă, dar și prin chestionare precum cel din atașament pentru că fiecare își cunoaște cel mai bine zona în care locuiește, iar părerea dumneavoastră este importantă în dezvoltarea Floreștiului.

Sondaj și VOT pentru proiectele din 2021 ale Primăriei Comunei Florești – Cluj: https://sondaj.floresticluj.ro/. Vă mulțumim pentru implicare și suport!”, a transmis edilul floreștean.

1 thought on “Primarul-facebook Bogdan Pivariu anunță că proiectele comunei Florești pe anul 2021 pot fi votate online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *