FOTO Mesajul consilierului local USR, Alexandra Oană, după ce s-a vaccinat

Sanatate Slider

Consilierul local USR-PLUS Alexandra Oană, profesor de limba engleză la o școală privată din Cluj s-a vaccinat vineri și apoi a avut un mesaj de susținere a campaniei de vaccinare pe contul său de facebook. Ea a postat și o poză de la vaccinare.

„Este decizia fiecăruia dintre noi dacă este vaccinează sau nu. Eu am ales să o fac. Am așteptat să îmi vină rândul, m-am prezentat la centrul de vaccin, iar aici totul a mers foarte repede și ușor.

Am ajuns în momentul în care în țară sunt mai multe doze de vaccin disponibile decât persoane pe lista de așteptare.

Urmează o perioadă în care este foarte important să vorbim cu prietenii ce ezită să se vaccineze, cu vârstnicii ce au nevoie de ajutor să se programeze, cu oamenii din mediul rural ce nu știu cum funcționează sistemul pentru a ne asigura că au informații reale și corecte.

Altfel, efortul nostru va fi irosit.

Mult prea mulți oameni au murit din cauza acestui virus. Mult prea mulți oameni suferă de complicații. Mult prea mulți oameni se confruntă cu urmările economice ale pandemiei.

Vaccinul este șansa noastră să contribuim la stoparea virusului, la salvarea unor vieți și a unor locuri de muncă, la reîntoarcerea la libertatea pe care o aveam înainte de pandemie.

Începând de luni, centrul de vaccinare ‘drive through’ de pe platoul Sălii Sporturilor va fi deschis pentru toată lumea ce vor dori să se vaccineze fără programare.

Peste 214.000 de clujeni ce s-au vaccinat până acum. Suntem în topul orașelor cu cele mai multe persoane vaccinate, dar mai avem încă până să atingem pragul de 70% din populație vaccinată.

Cred că este un bun moment să reluăm campania pro vaccinare de care vorbeam în ianuarie!„, a scris Oană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *