Senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat că și-a făcut partid și se consideră peste Marine Le Pen: „Nu mai există nici AUR”

Politica nationala

Senatoarea independentă Diana Ivanovici-Șoșoacă s-a comparat cu Marine Le Pen, simbolul extremei drepte din Franța și a anunțat că și-a făcut un alt partid, pe care îl va anunța la momentul potrivit.

Senatoarea de Iași este de părere că Marine Le Pen, şefa Adunării Naţionale (dreapta radicală franceză), a rămas „fără replică” și a ieșit din atenția publicului din Franța.

Astfel, Șoșoacă consideră că îi este superioară pentru că „pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”, a precizat aceasta. Cu toate acestea, senatoarea nu a dezvăluit mai multe detalii despre partidul său.

„AUR nu mai există nici el, a căzut 4%, vă mai luaţi după sondajele astea plătite. Mă uitam la altă televiziune care vorbea despre trecerea de la USR la AUR şi la AUR mă puneau pe mine ca să inducă lumea în eroare. Vreau să precizez la nivel naţional, nu sunt membră AUR, nu mai fac parte din AUR şi prin toate peregrinările mele prin ţară, am văzut acest lucru, au încercat să mai adune oameni, dar nu a venit nimeni, pentru că li s-a spus că Diana Şoşoacă nu mai este în AUR.

Este deja făcut un partid, veţi auzi de el când va veni timpul. Nu vă spun nimic până nu consider că e necesar. Poate că sunt mai mult decât Marine Le Pen, am văzut că ea nici nu prea mai există pe acolo, au lăsat-o fără replică. Pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”, a spus Diana Şoşoacă la România TV, potrivit alephnews.ro.

Conform sondajelor din Franța, actualul președinte Emmanuel Macron este devansat în preferințele alegătorilor pentru primul tur de către șefa Adunării Naţionale (dreapta radicală) Marine Le Pen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *