Ce spune fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, despre senatoarea Diana Șoșoacă și ce va face în viitorul apropiat

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, a fost prezent la mai toate manifestările anti-restricții din oraș, la ultima dintre ele fiind văzut alături de senatoarea Diana Șoșoacă. 

clujulpolitic.ro a fost curios să afle care este relația dintre cei doi, dacă fostul senator PRM este interesat să se-nscrie în Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și ce intenții politice are pentru viitor. 

„Eu sunt președintele Partidului România Noastră, înființat în urmă cu trei ani. Nu e vorba să merg la AUR, n-am intenția asta. Am avut o înțelegere cu ei la alegerile de anul trecut, când am încheiat un protocol de colaborare. Însă n-au fost corecți cu noi și au început să racoleze din candidații noștri. Atunci am renunțat. Referitor la doamna Diana Șoșoacă, noi o apreciem și o susținem în toate acțiunile pe care le face. Consider că e singurul parlamentar din acest mandat care își face datoria și îi reprezintă cu adevărat pe cetățeni în Parlament. Cu liderii AUR nu am, nu avem legături. Așteptăm să se limpezească lucrurile între ei și să facă ce au promis electoratului. Noi, cei de din Partidul România Noastră, căutăm să ne organizăm în teritoriu, să înființăm filiale în toată țara, să participăm la viitoarele alegeri și să intrăm în Parlament”, a declarat, pentru clujulpolitic.ro, Gheorghe Funar.

Diana Șoșoacă a fost aleasă senator pe listele AUR, în baza protocolului făcut în octombrie 20202 între Partidul Neamul Românesc, din care ea făcea parte, şi Alianța pentru Unirea Românilor. În februarie, senatoarea a fost exclusă din grupul parlamentar al partidului AUR, iar acum este parlamentar independent. 

Diana Șoșoacă a luat parte, pe 11 aprilie, la protestul anti-restricții din centrul Clujului, la eveniment participând și Gheorghe Funar. Citește reportajul de la fața locului: Senatoarea Diana Șoșoacă a venit la Cluj pentru protestul împotriva restricțiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *