Florin Cîțu, după ce a participat la evenimentul-pilot de la TNB: „O zi care a început wow și se termină la fel. Iubitorii de cultură au înțeles că singura soluție este vaccinarea”

Politica nationala

„O zi care a început wow și se termină la fel”, a transmis premierul Florin Cîțu, după ce a mers la Teatrul Național București, acolo unde a avut loc unul dintre evenimentele-pilot organizate de Ministerul Culturii.

„O zi care a început wow și se termină la fel. Mi-a făcut o mare plăcere să merg, în această seară, la evenimentul-pilot, „Dineu cu proști”, la Teatrul Național București. 

Astfel de spectacole sunt posibile pentru că și iubitorii de cultură au înțeles că singura soluție este vaccinarea”, a scris premierul Florin Cîțu, pe Facebook.

Florin Cîțu: Românii au înţeles că singura soluţie de ieşire din pandemie o reprezintă vaccinarea

Anterior, șeful Guvernului a ținut să le mulțumească românilor pentru că au înțeles importanța vaccinării în lupta cu pandemia de coronavirus. 

„Le mulţumesc românilor, pentru că împreună am trecut printr-un an dificil, împreună am purtat mască, am păstrat distanţa socială, împreună ne-am vaccinat!  Avem azi un număr record de persoane vaccinate, 120.000 de persoane vaccinate. Campania continuă!  Românii au înţeles că singura soluţie de ieşire din pandemie o reprezintă vaccinarea”, a declarat prim-ministrul, când a ajuns la TNB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *