Amendată de două ori, anti-vaccinista Ioana Coman nu se lasă și organizează din nou un protest împotriva vaccinării anti-COVID în centrul Clujului

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Organizatorului acțiunii de protest împotriva restricțiilor, anti-vaccinista Ioana Coman, la care a luat parte și senatoarea Diana Șoșoacă sau Gheorghe Funar, anunță organizarea unui nou protest împotriva campaniei de vaccinare anti-COVID.

Acesta îi face pe oamenii care aleg să se vaccineze cobai și e împotriva tehnologiei 5G.

Acțiunea de protest împotriva vaccinării în 5 iunie, la Monumentul Memorandiștilor de pe Eroilor, de la ora 15:00, pentru a susţine CCR pentru legea 55/2020 şi pentru a spune sus şi tare “Jos labele de pe copiii noştri!”.

Explicațiile anti-vaccinistei:

„Am luat două amenzi , împreună cumulând 2.500 lei ca și organizator a unor proteste din Cluj-Napoca, pentru că nu am avut ce face cu timpul şi cu viaţa mea. M-am gândit să ies în strada să le spun oamenilor care sunt drepturile care le-au fost luate de mai bine de un an de zile. Nu ştiu cine şi-a mai luat amenda aşa mare ca organizator în Cluj, că prin mass-media erau obsedaţi de amendă de 2.000 de lei, fără să i se atribuie autorului de drept. Deşi am organizat vreo 4 proteste în luna aprilie, în care atât eu cât şi participanţii nu am purtat masca, pentru că aşa reiese din procesele-verbale, incidenta infectărilor a scăzut în Cluj. Pentru că mass-media îşi face treaba foarte bine, aceste proteste au încercat să le atribuie celor de la AUR, Funar, Sosoaca….

Doamne fereşte să spună că le-a organizat cineva din societatea civilă. Am trimis unor publicaţii să cer un drept la replică, dar pentru că sunt publicaţii de încredere şi care îşi fac treaba foarte bine, nici măcar nu m-au băgat în seamă. În Cluj-Napoca cam toată luna aprilie a fost o explozie de proteste, mai ales după ce s-au anunţat restricţiile şi ca şi consecinţă normală şi firească, pentru că protestatarii au purtat masca regulamentar şi au fost care şi-au luat şi amenzi la ce frumos au purtat-o, au scăzut infectările.

Dar eu am zis că nu voi cere susţinere financiară pentru aceste amenzi, aşa cum nu am făcut-o de ani de zile ca şi cetăţean activ pe diverse domenii, cum ar fi vaccinarea obligatorie, 5G, legea poliţiei militare, pentru care am făcut drumuri Cluj – Bucureşti. Aşa că nu luaţi în seamă că spun eu care nu am nici un interes să vând măşti, vaccinuri, aparatura medicală, teste, nu dau sponsorizări medicilor. Ce e logic şi normal e să asculţi cu mare atenţie de guvernanţii care abia aşteaptă să fie corupţi de către lobbyşti, medicii care iau sponsorizări şi ai căror serviciu depinde de cât de cât de des reuşesc să înţepe cetăţenii, de mass-media miluită din bani publici să susţină cântarea pandemiei. Aceştia sunt oamenii de încredere, care merită să fie urmaţi orbeşte.

Dar pentru că vorbim de Cluj, să nu îl uităm pe domnul primar Emil Boc care vrea regionalizare, pentru care tehnologia 5G e sistem bio, după cum a declarat la aşa zisa dezbatere publică la care a participat şi dansul prin anul 2019. În plus a mai declarat că nu avem timp să vedem dacă această tehnologia 5G ar putea produce clujenilor probleme de sănătate, pentru că important e să facem rapid BANI. Acesta e motivul pentru care şi acum a spus cu nonşalanţă că vaccinarea studenţilor trebuie să fie obligatorie, mersul la teatru e numai pentru vaccinaţi, le mai promite clujenilor că dacă vor fi foarte cuminţi şi se vor vaccina în mod corespunzător poate o va pune şi de un Untold, nu de alta dar pentru el nu primează sănătatea, ci MONEY, MONEY , MONEY. Ce contează că, pe alocuri, la modul cum se exprima primarul nostru face o discriminare, pe primul loc sunt interesele anumitor grupuri, care într-o ţară în care democraţia ar funcţiona, ar fi date pe mâna DNA. De fapt a transpirat prin presa ca Arafat și Tătaru au prejudiciat bugetul național cu aproape 18 milioane de lei prin achizițiile discreționare din starea de urgență, după cum se arată într-o sesizare înaintată DNA de către Curtea de Conturi. Să sperăm că nu se îngroapă şi acest dosar, cu ajutorul aceloraşi grupuri de interese.

Deci cei care abia aşteaptă să fie înţepaţi, din partea mea o puteţi face şi cu 100 de vaccinuri, că acest guvern abia a aşteptat să dea mâna liberă companiilor Pharma, la sugestia UE, să facă experimente pe gratis, până în 2023, fără să vă ofere o sumă de bani cum a fost acum câţiva ani când au făcut teste pe copii cu vaccinul Cantgrip şi părinţii au primit o sumă între 200 EURO şi 700 EURO”, a scris Ioana Coman.

Anti-vaccinista susține teoriile conspirației 

„Oamenii din România normală a lui Iohannis ascultă de orice oficial care doreşte să îi transforme în cobai, fără să sesizeze că îşi asumă riscuri ireversibile, pe viaţă şi se înghesuie să îşi facă cât mai grabnic vaccinul în Cluj, fără să bage de seamă că deşi Clujul ocupă loc fruntaş la vaccinare, la fel e la loc de cinste şi la incidenta infectărilor. Cu alte cuvinte aceşti oameni foarte deştepţi şi informaţi, asculta de oricine îi îndeamnă să crească profiturile Big Pharma, sperând că reprezintă o realitate faptul că vaccinul e „gratis”. Înghit orice găluşcă, dacă e împachetată cu cuvintele potrivite.

Politicienii de ani de zile vă vor doar binele. Acesta e explicaţia pentru care România e pe primele locuri la traficul de persoane. Guvernul României nu mai poate de bunăstarea românilor, aşa că s-au rezolvat toate problemele în ce privește copiii dispăruți și traficați de ani zile în România. Să nu uităm că şi asupra președintelui României planează niște acuze în ce privește traficul de persoane. Sunt femei care se prostituează pentru că nu au educație şi un trai decent. În consecință își găsesc mai greu un loc de muncă. Din momentul în care ajung să fie traficate, viața lor se transformă într-un coșmar, în care suportă  bătăi și abuzuri inimaginabile, iar când nu mai sunt de folos, organele lor sunt numai bune ca sursa de profit. În România nu exista o poliţie a personalelor dispărute, deşi e nevoie de aşa ceva. Nu se doreşte să existe o specializare pe acest domeniu, pentru că aceste abuzuri se fac cu sprijinul poliției, a oamenilor politici și a celor care în mod normal ar trebui să pună capăt acestor enormităţi. Dar la noi exodul românilor e în floare, pentru că mulţi români s-au săturat de condiţiile din ţară.

Cei care spun că restricţiile sunt necesare şi extrem de importante pot să spun că e logic şi normal să nu faci mişcare un an de zile (majoritatea celor care au ajuns la ATI nu au mai făcut sport de cel puţin un an), să închizi sălile de fitness, să îngrămădeşti oamenii la benzinării, pentru că circulă virusul la anumite ore, să porţi o cârpă care te privează de oxigen. E o pură întâmplare ca aceste restricţii nu te protejează şi nu te ajuta să fi un om sănătos şi sub nici o formă nu ajută la creşterea profiturilor industriei Pharma. Companiile farmaceutice sunt atât de cinstite încât şi-au luat amenzi peste amenzi, de miliarde de dolari, pe care au avut grijă să le pună în preţul medicamentelor şi bineînţeles a minunatelor vaccinuri. Dacă doamna doctor Flavia Grosan a găsit tratamente ieftine pentru Covid19, e pentru că sigur , sigur e o impostoare pentru că a avut grijă să nu îşi sărăcească pacienţii şi pentru că a făcut tot posibilul să îi ţină în viaţă.

IG Farben, Auschwitz, Mengele și testele care le făceau pe oameni pentru că aceste companii farmaceutice își doreau profitul cu orice preț, sunt doar conspirații şi Codul de la Nurnberg e o invenţie a unor oameni care nu au avut ce face cu viaţă şi cu timpul lor, pentru că au vrut să păstreze drepturile fundamentale ale oamenilor intacte, la fel ca şi consimţământul lor în ce priveşte procedurile medicale. Pentru cei care spun că drepturile lor reprezintă ceva banal , lipsit de importantă, pentru ei e o pură întâmplare ca Petre Țuțea a spus „Am suferit 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi” pentru că ” Libertatea omului e partea divină din el.”

Doctorul Mathias Rath a vorbit despre faptul că în spatele celui de-al doilea război mondial a fost IG Farben, un mare cartel farmaceutic care a pus şi bazele Uniunii Europene. În 1933, Adolf Hitler a dat ordin pentru înfiinţarea Ahnenpaß, un PAȘAPORT genealogic, în care era certificată „dovada descendenței ariene” a purtătorului său.

Acest pașaport ÎI DĂDEA posesorului său DREPTUL la acces în clădiri publice, muzee, teatre, arene sportive, studii, loc de muncă etc.

E pură întâmplare ca „pașaportul verde”, pe care toate statele UE, la indicațiile culmea, ale Germaniei, se grăbesc să-l impună cetățenilor proprii.

Am lăsat la sfârșit partea cea mai importantă. 227 de oameni au murit de Covid19 şi 448 au murit oficial la scurt timp după vaccinare, conform declaraţiilor Ministerului Sănătăţii. Politicienii şi cadrele medicale răspunzătoare de dezastrul creat trebuie daţi pe mâna DNA. De asemenea din 50.000 de persoane vaccinate până în 20.04.2021 , 25.000 au ajuns să fie pozitive, tot conform declaraţiilor Ministerului Sănătăţii şi cireaşa de pe tort e ca cei care se vaccinează pot transmite virusul mai departe celor care sunt nevaccinați și tot datorită lor pot apărea mutații ale acestui virus. Aşa că fugiţi la înţepat căci vaccinul este singura noastră salvare, aşa cum spun şi guvernanţii care nu mai pot de interesul nostru, pentru că ei sigur se vor pune tot timpul pe ultimul loc când e vorba de interes!”, a mai precizat Ioana Coman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *