Adela Mîrza, simpatizantă AUR, aleasă președinte al „partidului de buzunar” Alternativa Dreaptă!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Partidul-invizibil Alternativa Dreaptă și-a ales noul președinte. Este vorba de clujeanca Adela Mîrza, simpatizantă și a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Aceasta a fost aleasă pe 6 iunie 2021, în cadrul Adunării Generale a membrilor partidului Alternativa Dreaptă.

Cine a candidat pentru o poziție în Biroul Executiv Național al AD:

Președinte – Adela Mîrza (Cluj), Cristian Cernescu (Iași)

Președinte executiv – Valentin Licxandru (București)

Președinte Consiliul Reprezentanților Naționali (CRN) – Daniel Uncu (București), Florin-Vasile Șomlea (Cluj).

Cum s-a desfășurat votul?

Procedura de vot s-a desfăşurat la urne (Argeş, Gorj) cât și online pe platforma Helios Voting, pe parcursul a două zile (5-6 iunie a.c.), în conformitate cu prevederile statutare ale partidului.

În urma numărării voturilor, noua conducere este alcătuită din: Președinte – Adela Mîrza – (271), Președinte executiv – Valentin Licxandru (286), Președinte Consiliul Reprezentanților Naționali (CRN) –Florin-Vasile Șomlea (228), Vicepreședinte responsabil de HR (resurse umane), construcția și dezvoltarea regională a partidului, comunicare internă – Emil Iulian Mladin (289), Vicepreședinte responsabil de PR – imaginea, comunicare externă a partidului – Alexandru Radu (288), Vicepreședinte responsabil de politici publice și dialog social – Doru Costea (220), Secretar General – Adrian Ardeleanu (288), Trezorier – Alexandru Șerbu (289), Comisia de Etică –Ion Rădoi (288).

Reamintim că Adela Mîrza a participat, la initația AUR,  la lansarea filialei AUR Cluj, în prezența controversatului co-președinte și deputat George Simion.

Aceasta este recunoscută în spațiul public pentru discursul său radical, fiind prezentă la protestele împotriva restricțiilor din pandemie de la Cluj.

”Am ieșit astăzi la protestul împotriva măsurilor de restricție aberante impuse de guvernul Cîțu.

Am fost peste 500 de persoane la început iar către seară ni s-au mai alăturat și alții. Vom mai ieși și în zilele următoare până când guvernanții vor intelege și vor înceta să își mai bată joc de cetățenii acestei țări.

Protestul a fost al cetățenilor, nu al partidelor. Lumea s-a săturat de amatorismul acestui guvern și de dictatura militaro-medicală I(n)SUportabilă impusă de Raed Arafat.

Stimați guvernanți: renunțați la  adoptarea stilului pompieristic ça metodă de lucru, la măsluirea statisticilor covid în funcție de interese, la măsuri restrictive imbecile, nefondate pe niciun studiu științific concret (închiderea magazinelor la ora 18.00, a sălilor de sport, etc).

Altfel vom ieși cu toții în stradă!

Populația României nu este masă de manevră și nici subiect pentru experimente sociale”, a scris la acea vreme Mîrza pe Facebook.

2 thoughts on “Adela Mîrza, simpatizantă AUR, aleasă președinte al „partidului de buzunar” Alternativa Dreaptă!

  1. Daca vreți să câștigați dați cv.tuturor membrilor consiliului de conducere a partidului și averilor lor.
    Faptul că vă opuneți vaccinării nefiind nici unul medic valoros va descalifică.
    Sunteți un partid de oameni necultivați dar cu pretenții nejustificatei.

    1. Domnule doctor …sunteti calificat sa va dati cu parerea? Sunteti virusolog? Si dupa atata timp in care si cei asa zisi” necultivati” si-au dat seama ca toate tarile( guvernele), au participat la mascarada pandemiei. Daca sunteti doctor si astia necultivatii nu pot explica, poate o faceti dumneavoastra. De ce se simt rau un procent de 80% din cei care s-au vaccinat? De ce au loc numeroase morti subite? ( Coincidenta?).Oare nu cumva multele miliarde de €, platite de guverne pt vaccinuri? Nu oare sistemul medical a ascultat orbeste directivele OMS , netratand pacientii cu antivirale ( dovedite eficiente), omorand mii de oameni bagati la oxigen? Nu aticomentat nimic atunci, ati luat banii multi oferiti in acea perioada si acum veniti sa ce ….sa jigniti o mare patura sociala cu stiinta dumitale . Nu mai incercati ca doctori sa fiti dumnezeu pe pamant.Ajunge cu atata aroganta. Vi s- au marit salariile la un nivel decent. Dar nu s- a schimbat mentalitatea. Aceeasi nesimtire si aroganta o vedem prin toate spitalele. Acesti necultivati vor un sistem mai bun. Fie el economic,sanitar, etc. Nimic nu va merge in tara asta cu mentalitatea bugetarilor. Ca meritati acesti bani fara sa raspundeti de nimic. Mai ganditi inainte de a jigni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *