Emil Boc: „Am depășit pragul de 50% al persoanelor vaccinate la Cluj-Napoca”. Urmează implementarea programului Vinerea Verde

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Municipiul Cluj-Napoca a trecut de pragul de 50% al persoanelor vacinate, astfel prin urmare, primarul Emil Boc a anun că va avea loc o ședință în cadrul Consiliului Local, iar autoritățile vor anunța oficial când va fi lansat proiectul Vinerea Verde despre care se tot discută din luna martie 2021.

Edilul a transmis că sunt șanse foarte mari ca proiectul să fie implementat de vinerea viitoare, în 18 iunie.

„Am primit vestea cea bună chiar în această dimineață. Am depășit 50% de persoane vaccinate în Cluj-Napoca din totalul populației vaccinabile. Ne pregătim să lansăm oficial săptămâna viitoare Vinerea Verde. Vom anunța din timp, de la începutul săptămânii viitoare cum vom face. În 16 iunie avem o ședință la Consiliul Local unde vom discuta despre acest aspect. După vom avea toate datele oficiale”, a declarat primarul Clujului, vineri, la un post local.

Proiectul „Vinerea Verde” are rolul de a reduce poluarea cauzată de transportul cu maşinile personale în marile oraşe. Astfel, edilul anunța în urmă cu trei luni că dorește să ofere clujenilor posibilitatea să circule în fiecare vineri, gratuit, cu mijloacele de transport în comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *