Emil Boc: „Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL. Am văzut în premierul Cîțu un om al vremurilor prezente și ancorat în realitatea europeană”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, i-a făcut un lobby puternic și o campanie de imagine premierul Florin Cîțu și a declarat că este „un om cu un ADN sănătos, un om al vremurilor prezente și ancorat în realitatea europeană”, iar Ludovic Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL.

„Am spus că am văzut în premierul Florin Cîțu un om al vremurilor prezente, un om care este ancorat în realitatea europeană, un om care are un ADN extrem de sănătos, pe de o parte liberal, pe de o parte mult bun simț, pe de altă parte multă dorință de a duce România la nivelul următor.

Domnul Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL pentru că a pierdut ultimele alegeri, să fim bineînțeleși, acestea le-a câștigat președintele Iohannis, nu domnul Ludovic Orban. Dacă nu era președintele Iohannis PNL-ul nu era la guvernare. Ca să fim corecți cu istoria. Rolul domnului Orban a fost important în momentele când am câștigat europarlamentarele, apoi prezidențialele, dar benzina domniei sale se apropie de sfârșit din punct de vedere politic ca și capacitate de a duce un partid la nivelul următor. Din punctul acesta de vedere am văzut în actualul premier un om care se dedică și dorește să schimbe în bine și își asumă măsurile importante”, a declarat Emil Boc la un post local vineri dimineață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *