Drulă dă ordinul de interzicere a ambarcațiunilor cu motor, Nasra îi felicită pe Cherecheș, Danci și Dohotaru

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a semnat ordinul prin care motoarele pe combustibili fosili sunt interzise pe lacurile Tarnița și Beliș.

Campania de scoatere a bărcilor  de pe aceste lacuri  a fost susținută de foștii parlamentari Horia Nasra, PSD,  și Adrian Dohotaru, USR

Astăzi, ministrul transporturilor, dl. Cătălin Drulă a semnat ordinul prin care motoarele pe combustibili fosili sunt interzise pe lacurile Tarnița și Beliș.

De asemenea, apreciez faptul că dl. Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj s-a implicat activ în această speță și a supervizat personal speța regulamentului.

După doi ani de lupte, mă bucur că ceea ce am început în vara lui 2019, alături de Adrian Dohotaru, fost deputat independent, Ioan Aurel Cherecheș, fost Prefect al județului Cluj, Ioan Alin Danci, fost Subprefect al județului Cluj, s-a materializat astăzi.

Au fost discuții, dezbateri, telefoane primite cu un ton neprietenos, presiuni din partea unor politicieni și șmecheri de ponton dar în final cu toții am obținut o victorie pentru natură, sănătate și sport!”, a precizat fostul deputat PSD Cluj, Horia Nasra.

1 thought on “Drulă dă ordinul de interzicere a ambarcațiunilor cu motor, Nasra îi felicită pe Cherecheș, Danci și Dohotaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *