Mesajul fostului lider PSD Cluj, Horia Nasra, după eliberarea lui Dragnea: „Au trecut doi ani de când în România NU mai există o voce pertinentă contra partidelor de dreapta”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Fostul deputat și președinte PSD Cluj, Horia Nasra, a transmis un mesaj dupâ eliberarea din închisoare a lui Liviu Dragnea.

Acesta susține că nu există o voce pertinentă în România împotriva partidelor de dreapta și a exceselor președintelui Iohannis.

Mă bucur pentru omul #LiviuDragnea dar și pentru PSDist-ul #Dragnea.

Au trecut doi ani de când în România NU mai există o voce pertinentă contra partidelor de dreapta și împotriva exceselor președintelui Iohannis.

Au trecut doi ani de când în România, în zona stângii, NU mai există o voce națională pertinentă, care să ofere expertiză socialiștilor europeni, nu care să primească!

Au trecut doi ani de guvernare de dreapta și pensiile speciale ale unora au rămas în picioare.

Au trecut doi ani de guvernare de dreapta iar promisiunile PNL și USR Plus privind alegerile în două tururi și reforma în justiție au rămas doar promisiuni electorale.

Au trecut doi ani de guvernare de dreapta de când reformele promise de USR și PNL s-au materializat strict în numiri în funcții guvernamentale, județene și locale.

Bine ai revenit #Liviu!”, a scris, pe Facebook, Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *